با انواع کراتین و نحوه مصرف آن آشنا شوید قسمت سوم
نوشته شده توسط : niayesh

مصرف کراتین به همراه بتا آلانین در تحقیقات نشان داده که موجب کاهش بیشتر توده‌های چربی و وزن نسبت به مصرف کراتیـن به تنهایی و پلاسیبو بوده است. همچنین در افراد مبتلا به بیماری‌های خاص، مصرف کراتین به تعدد نشان داده که رشد توده عضلانی به مراتب بهتر و کارآمدتر انجام شده است. از جمله بیماری‌های مورد بررسی سرطان بوده است.

بر اساس یکی از مطالعات، عنوان شده است که بهبود ساخت عضلات و افزایش توده‌های عضلانی در بدن به واسطه مصرف کراتین می‌تواند به علت افزایش محتوای مواد معدنی استخوان‌ها و افزایش تحمل مفاصل در برابر تنش‌های مختلف باشد. همچنین بهبود توده عضلانی در بدن را می‌توان به کاهش میزان پروتئین‌های تحلیل دهنده عضلات (GASP-1 و Myostatin) نسبت داد.

از این رو است که مصرف کراتیـن برای همه سنین توصیه شده چرا که کاهش وزن و توده چربی در بدن از جمله نکاتی است که برای سلامتی جسمانی و انجام حرکت‌های روزانه و ورزشی موردنیاز است.

 
بهبود عملکرد حرکات بی هوازی

طی ورزش‌های بی‌هوازی، اسید لاکتیک در عضلات تشکیل می‌شود. طی این ورزش‌ها فیبر عضلانی به شدت تحت تنش قرار می‌گیرد و بدن در غیاب اکسیژن انرژی بدن را تأمین می‌کند. ورزش‌های بی‌هوازی همگی به فعالیت شدید با زمان اندک تحرک شناخته می‌شوند. از جمله ورزش‌های بی‌هوازی می‌توان به وزنه‌برداری، دو سرعت، پرش، کشتی و دوچرخه‌سواری اشاره کرد.

کراتین، موجب افزایش ظرفیت بدن برای انجام حرکات بی‌هوازی، بهبود تراز ماکزیمم مصرف اکسیژن، افزایش زمان خستگی و در نهایت بهبود آستانه دریافت و مصرف اکسیژن در اندام‌ها می‌شود. همچنین کراتیـن را می‌توان عاملی برای افزایش متابولیسم‌های بالا و پایین‌تنه که موجب بهبود قدرت عضلات در این نواحی می‌شود، دانست.

 

    اثرات افزایش ظرفیت برای ورزش‌های بی‌هوازی و مصرف کراتین را می‌توان در زمان وزنه زدن و ثبت رکوردهای شخصی مشاهده کرد. فواید مصرف کراتین و اثرات آن در ورزشکاران مبتدی و حرفه‌ای به یک اندازه و بدون توجه به سابقه ورزشی آن‌ها، یکسان است.

 

ورزش‌های بی‌هوازی و افزایش قدرت برای تأمین انرژی در این ورزش‌ها برای افراد حرفه‌ای و کسانی که به صورت مسابقه‌ای ورزش می‌کنند مهم و اساسی است و در بیشتر موارد تفاوت میان رده‌های اول تا پنجم را قدرت ورزشکاران در انجام حرکات بی‌هوازی تعیین می‌کند. لذا برای ورزشکاران رقابتی مصرف کراتین به صورت حرفه‌ای و برنامه‌ریزی شده راهکاری برای پیشی گرفتن از حریفان است.

کراتین
افزایش هورمون تستسترون

مطالعات انجام شده روی مردان ورزشکار و مقایسه مصرف کراتیـن قبل و بعد از ورزش نتایج متفاوت و قابل ذکری نداشته است؛ اما بر اساس تحقیق انجام شده روی مردان طی ۱۰ هفته از مصرف کراتین و انجام ورزش‌های استقامتی مشخص شد مردانی که کراتیـن مصرف می‌کنند دارای سطح بیشتر تستسترون نسبت به دیگر مردان (بدون مصرف کراتین) هستند.

مطالعه‌ای دیگری در مورد تستسترون و کورتیزول در مردان نشان داده است که مصرف کراتین در دوره بارگذاری کراتین مونوهیدرات آنچنان با دیگر افراد فرق نداشته است اما پس از ۶ روز از آغاز مصرف، سطح تستسترون مردان مصرف‌کننده کراتیـن به میزان زیادی افزایش از خود نشان داده است.

تستسترون برای مردان و زنان یکی از مهم‌ترین هورمون‌های بدنسازی و تقویت عضلات است. علاوه بر تستسترون، کورتیزول نیز نقش اساسی در عضله سازی دارد. به واسطه خوردن کراتین در مدت طولانی شما می‌توانید اطمینان داشته باشید که سطح تستسترون قابل قبولی برای پرورش اندام خواهید داشت.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: