با انواع کراتین و نحوه مصرف آن آشنا شوید قسمت 4
نوشته شده توسط : niayesh

تأمین آب بدن

کراتین، به نادرستی به عنوان عاملی برای کاهش آب بدن شناخته شده، این در حالی است که مطالعات زیادی در مورد کراتین انجام شده که همگی بر تأمین آب بدن در اثر مصرف کراتین دلالت دارد. مطالعات زیادی بر روی ورزشکاران در رشته‌های مختلف انجام شده است که همگی نشان از افزایش آب سلولی دارد.

اگر بدن شما مستعد به کم‌آبی است، می‌بایست از کراتیـن به عنوان مکمل ورزشی استفاده کنید تا کمبود آب، عضلات بدن شما را رو به تحلیل نبرد. کم بود آب در بدن به هنگام ورزش عادی است اما شدت یافتن آن موجب بروز مشکلات دیگری نیز در بدن می‌شود. علاوه بر تحلیل ماهیچه‌ها، گرفتگی عضلانی نیز مشکل شایع در کم‌آبی است.

کراتین
خواص اکسیداتیو

کراتین، دارای خواص آنتی اکسیدانی فراوان در خود است. آنتی اکسیدان ها عاملی مهم در مقابله با واکنش‌های اکسیداتیو و بروز بیماری‌های مختلف از جمله سرطان است. علاوه بر این واکنش اکسیداتیو در میتوکندری، عمر سلول را به شدت کاهش داده و موجب کاهش طول عمر در انسان می‌شود.

 

    تحقیقات در مورد کراتین نشان داده است که این ماده می‌تواند تضمینی برای داشتن DNA سالم و محافظت از آن در برابر بروز مشکلات اساسی است. DNA سالم دز سلول‌ها نیز از جمله فاکتورهای مهم در افزایش طول عمر در انسان است.

 
عوارض جانبی مصرف کراتین

کراتین، ماده‌ای است که توسط اندام‌های داخلی نیز تولید می‌شود و به واسطه خوردن مواد غذایی وارد بدن می‌شود. علاوه بر این مکمل‌های ورزشی عاملی مؤثر برای تأمین کراتیـن مازاد در بدن است. با اینکه کراتیـن به عنوان ماده‌ای مفید برای عضلات شناخته می‌شود اما در مواردی باعث مشکلات هاضمه و استفراغ نیز شده است.

بیشترین دلیل برای بروز تهوع و مشکلات سیستم گوارشی، تجاوز از حد مصرف روزانه است. چرا که میزان مصرف کراتین معمول و رایج در میان ورزشکاران به هیچ عنوان باعث بروز مشکلاتی به مانند استفراغ نمی‌شود. در صورتی که احساس کردید یکی از علائم مسمومیت در شما با مصرف کراتیـن بروز کرده است، به سرعت مصرف آن را کاهش یا متوقف کنید و با پزشک خود برای ادامه مصرف آن مشورت کنید.

مصرف کراتین، به صورت زیاد و خارج از نیاز روزانه برای ورزش و انجام حرکات موجب افزایش توده وزنی بدن می‌شود. تحقیقات نشان داده است که کراتین، توده چربی را افزایش نمی‌دهد و فقط موجب تجمع آب در ماهیچه و عضلات می‌شود که به واسطه آن وزن افزایش پیدا می‌کند.

اگر شما به مصرف زیاد آب در طول روز عادت دارید و بدن شما دریافت و دفع آب زیاد را همیشه انجام می‌دهد، مسلماً مصرف کراتیـن به صورت زیاد نمی‌تواند تأثیر آنچنانی در جذب آب و افزایش وزن شما داشته باشد اما اگر عادت به مصرف زیاد آب ندارید، ممکن است مصرف ناگهانی کراتیـن به مقداری زیاد وزن شما را افزایش دهد.

کراتین
سوالات متداول در مورد کراتین

همچنین با مصرف کراتین، به مدت یک تا دو ماه شواهدی مبنی بر افزایش توان سرعتی ورزشکار ۵ تا ۸ درصد، افزایش قدرت ۵ تا ۱۵ درصد و افرایش توده چربی بدن ۱ تا ۳ درصد به دست آمده است. کراتین، به عنوان مکمل دارای عوارض جانبی به نسبت کمتری نسبت به دیگر مکمل‌های غذایی است. مهم‌ترین عارضه جانبی مصرف کراتین، افزایش وزن افراد در مدت مصرف آن است.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: