با انواع مکمل بدنسازی و مزایای آنها آشنا شوید قسمت اول
نوشته شده توسط : niayesh

مکمل های بدنسازی کمبود مواد مغذی بدن ورزشکاران را جبران می کنند. پس بدنسازان باید در کنار تغذیه غذایی صحیح از مکمل بدنسازی استفاده کنند، نه جایگزین غذا. مکمل های غذایی به دسته های مختلفی مانند مکمل پروتئین، مکمل افزایش وزن، مکمل چربی سوزی و .... تقسیم می شوند که زمان و مقدار مصرف آنها بسیار اهمیت دارد. در این بخش 10 مورد از انواع مکمل بدنسازی را به شما معرفی می کنیم. به عنوان مثال یکی از انواع مکمل بدنسازی ، مکمل پمپ است که انرژی لازم و کافی برای انجام تمرینات سخت و با کیفیت را برای ورزشکاران و بدنسازان تامین می کند.
انواع مکمل بدنسازی
انواع مکمل بدنسازی
مکمل بدنسازی جایگزین مناسبی برای غذا نیست. چون همه مواد مغذی مثل ویتامین میوه ها و سبزیجات در مکمل ها وجود ندارد. ولی خب مصرف مکمل بدنسازی در کنار وعده های غذایی به رشد عضلات کمک می کند.
مکمل بدنسازی یا مکمل غذایی معمولاً توسط افرادی که ورزش می کنند و یا به نوعی درگیر رشته بدنسازی هستند استفاده می شود. مکمل های بدنسازی برای اهداف مختلفی مانند افزایش وزن (گینر)، کاهش وزن (چربی سوز)، افزایش عملکرد ورزشی(مکمل پمپ )، ریکاوری، به عنوان مکمل پروتئین، مکمل کراتین و... استفاده می شود. همچنین برخی از مکمل ها به صورت جداگانه و بعضی به صورت ترکیبی ( دوره مکمل بدنسازی ) مورد استفاده بدنسازان قرار می گیرند.
به گزارش مجله پزشکی آسان طب، مکمل بدنسازی به گسترش عضلات بخش های مختلف بدن کمک می کند و در کنار آن بدنساز باید تغذیه مناسب، تمرین مناسب و استراحت کافی ( زمان ریکاوری ) داشته باشد تا بتواند به هدفش دست یابد. در مورد مکمل بدنسازی علاوه بر اورجینال بودن مکمل ، زمان مناسب مصرف و مقدار مصرف آن هم بسیار مهم است.
1- مکمل پروتئین
مکمل پروتئین، مهمترین پروتئین مورد نیاز بدن بدنسازان است که انرژی لازم برای تمرین را فراهم می کند. مکمل پروتئین نقش مهمی در کیفیت و بهبود عضلات شما دارند. فقط کیفیت و محتوای مکمل مهم نیست، بلکه طعم و مزه آن هم در رسیدن به هدف تاثیر گذار است. انواع مختلفی از مکمل پروتئین مانند مکمل پروتئین وی ، مکمل ایزوله، پروتئین کازئین و ... وجود دارد.
مکمل بدنسازی
2- مکمل آمینو اسید
آمینو اسید مهمترین ساختار پروتئین را می سازد. فرق مکمل آمینو اسید با مکمل کربوهیدرات و چربی ها اینست که در ساختار سلولی آن علاوه برسه عنصر کربن، هیدرون و اکسیژن، نیتروژن هم وجود دارد.
اسید های آمینه به دو دسته ضروری و غیر ضروری تقسیم می شوند :
آمینو اسید ضروری : بدن نمیتواند اسید آمینه ضروری را بسازد و باید از طریق رژیم غذائی تامین شوند. آرژنین ، لیزین ، تره اونین، لوسین ، میونین ، والین ، فنیل آلین ،ایزو لوسین و ... از اسید های آمینه ضروری هستند.





:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: